a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΣΠΑ: Παρατείνεται το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων - Όλη η απόφαση

Παρατείνεται μέχρι την 31.12.2015 η προθεσμία υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών»
Προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι επενδυτές οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση των έργων τους μέχρι σήμερα, καθώς κάθε έργο για το οποίο δεν έχει υποβληθεί Αίτημα Πιστοποίησης Δαπανών ή Αίτημα Τροποποίησης μέχρι 30.6.2015 αυτόματα θα απενταχθεί από το πρόγραμμα.
Αυτό προβλέπει η τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών» ως προς την προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων.

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ χρήσιμες τέτοιου είδους βοήθειες που δίνονται και ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για να γίνει σωστά η όλη διαδικασία και για τη δική μου επιχείρηση, επέλεξα να απευθυνθώ σε μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στις επιδοτήσεις ΕΣΠΑ https://www.revivalsa.com/epidotisis-espa-w-68064

    ΑπάντησηΔιαγραφή